vrijdag 25 oktober 2013

Het uitgaansleven van Tenerife


Het uitgaansleven van Tenerife

Natuurlijk kun je ook goed stappen op tenerife. Het nacht leven van Tenerife gaat 24/7 door voornamelijk de twee belangrijkste vakantiegebieden Playa de las Americas en Puerto de la Cruz. 

Playa de las Americas is het grootste uitgaans stadje van tenerife. Het nachtleven is hier onder verdeel in 3 gebieden: The patch, Veronicas en Starco Commercial Centre. Dit zegt nog niet dat dit de enigste plekken zijn om te stappen. Het nachtleven is er in alle soorten en kan overal gevonden worden op heteiland.

Veronica

Veronica & Starco ze zitten dicht bij elkaar het is makkelijk om van bar naar bar te lopen het het bestaat voor namelijk uit een grote hoeveelheid aan barretjes en pubs. Omdat er zoveel bars en clubs zijn  is het overal goedkoop en hebben ze elke dag acties zoals: 1 liter drank met 4 shotjes naar keuzen voor maar 5euro. In het uitgaans gebied barst het van de straatverkopers ze komen gewoon rustig je teras op om wat te verkopen negeer ze anders blijven ze komen.  Als je echt een keer wilt stappen op Tenerife doe het dan in Veronica's.


En dan is er nog The patch dit is een gebied voor alle leeftijden!. Je kunt er restaurants barretjes en winkels vinden. Voor namelijk het karaoke is erg populair. Er zijn veel live muziek barretjes. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten